Een gelaatsverzorging is bedoeld om uw gezicht grondig te reinigen, de conditie van uw huid te verbeteren en om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. En natuurlijk om heerlijk te ontspannen. Uw huid staat dagelijks bloot aan schadelijke invloeden en vuil van buitenaf zoals uitlaatgassen en stof maar ook het water waarmee we ons gelaat spoelen dat zouten, kalk en chloor bevat. Ook huideigen vetten blijven achter. En waarschijnlijk had u zich ook nog gemaquilleerd. Dit alles heeft geen positief effect op onze huid. Zonder een grondige reiniging stapelen deze stoffen zich op onze huid op en krijgt een verzorgingscrème geen kans om bescherming te bieden.

Bio Balance biedt twee reinigingsmelken aan nl. Cleansing Milk with Rose Extracts en Facewash. U neemt een hoeveelheid ten grote van een euro munt en verdeelt dit over uw gelaat, hals en decolleté. Masseer het product in met ronddraaiende bewegingen en spoel nadien uw gelaat overvloedig met water. Maak droog. Door het spoelen met water blijven er weer resten van kalk, chloor en zouten achter op het gelaat. Daarom is het aan te raden om de huid te tonifiëren met de bijhorende lotions nl. Lotion with Rose Extracts of Aloe Vera Lotion. Deze nemen de resten van de reinigingsmelk, kalk en chloor weg. Bovendien brengen ze de pH-waarde van de huid weer in balans. Het is aangeraden om deze reiniging zowel ‘s morgens als ‘s avonds toe te passen gevolgd door een aangepaste dagcrème ‘s morgens en nachtcrème ’s avonds. U heeft maar één huid, daar moet u zuinig mee omgaan. Het is daarom geen overbodige luxe om ze goed te verzorgen. Door een regelmatige intensieve verzorging in het instituut en het dagelijkse gebruik van de juiste verzorgingsproducten voorkom je huidproblemen en behoud je een mooie, gezonde uitstraling. Dat doel streef ik voor ieder van jullie na.
Bij mij in het salon krijgt iedereen een persoonlijk aangepaste verzorging. Afhankelijk van de noden van de huid, de leeftijd, uw wensen en het budget dat u wilt spenderen wordt een behandeling samengesteld.
Verzorg & verwen jezelf.

Mini verzorging (30 min)
reiniging, peeling, aangepast crèmemasker en dagcrème
€ 30
Zuiverende of Acné verzorging (40 min)
reiniging, enzymatische peeling, verwijderen van
onzuiverheden, aangepast crèmemasker en dagcrème
€ 40
Basis verzorging (60 min)
reiniging, peeling, verwijderen van onzuiverheden, massage,
aangepast crèmemasker en dagcrème
€ 50
All-in verzorging (90 min)
epilatie wenkbrauwen en bovenlip, reiniging, dieptereiniging,
peeling, verwijderen van onzuiverheden, aangepaste ampulle
of serum, massage, aangepast crèmemasker, oogverzorging
en dagcrème
€ 62