Ik ben Natalie Troch, een zeer ervaren schoonheidsspecialiste van midden dertig uit Aalst. De naam van ons gezellig instituut vindt zijn oorsprong in mijn tweede naam, Deborah, of Bo, zoals mijn vader me graag noemt. Bo-Esthetiek was bijgevolg een zeer logische naamkeuze voor mijn schoonheidssalon. Ik heb in het verleden ruime ervaring kunnen opdoen in alle facetten van de esthetiek: gelaatsverzorging, lichaams- en gelaatsontharingen, pedicure, kleuren van wenkbrauwen en wimpers, manicure en gelnagels (gelish). Door een samenloop van omstandigheden ben ik sinds 2009 in een heel andere sector terechtgekomen. Mijn liefde en interesse voor het vak zijn echter nooit verdwenen. Integendeel, met de jaren begon ik het zelfs meer en meer te missen en dus heb ik besloten om mijn huidige job te combineren met mijn passie! Bo-Esthetiek is een klein maar professioneel en gezellig instituut met een huiselijke sfeer. Uw ontspanning en tevredenheid over de behandelingen staan voorop!

Voor de gelaatsverzorgingen werk ik met de producten van Bio Balance. Deze hoog kwalitatieve producten hebben een zeer uitgesproken biologische samenstelling en zijn voornamelijk opgebouwd uit essentiële oliën, algen, plantenextracten en -oliën. Het is een zeer uitgebreide verzorgingslijn met aangepaste producten voor elk huidtype, zelfs perfect voor de meest gevoelige huid. Bij de keuze voor Bio Balance heb ik me volledig gebaseerd op de uitmuntende kwaliteit van dit gamma. Het gaat om de werking van het product en niet om de dure, blinkende verpakking en de dure marketingstrategie met bekende modellen. Het gaat ook niet om een merk dat ervoor kiest om een klein bureautje in Milaan of Parijs te hebben, enkel en alleen om “Paris” of “Milan” op de verpakking te kunnen zetten. Dit zijn factoren die enkel de prijs van de producten opdrijven zonder enige meerwaarde te geven aan de werking. Met andere woorden, kiezen voor Bo-Esthetiek en Bio Balance is kiezen voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Verder op website vindt u meer informatie over de behandelingen die Bo u aanbiedt. Heeft u nog vragen, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Hopelijk mag ik u binnenkort verwelkomen voor een mooi, aangenaam en gezellig moment.